decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

1. Effektivitetsproblemer i drivhuseffekten

drivhus

Udskift stationære bænke med rullende bænke. Mange drivhusproducenter har i et forsøg på at pakke ind så meget produktion i drivhuset efterlader stort set ikke plads til at gå mellem afgrøderne. Med rullende bænke behøver du kun en gang pr. Hus. Så du kan øge bredden på dine produktionsgange uden at miste nogen afgrødeproduktion, så medarbejderne kan flytte mere effektivt mellem bænken.

Indfør materialehåndteringssystemer som dobbeltbusser, bevægelsessystemer eller transportbånd. Husk, at hvis dit materialehåndteringssystem understøttes af drivhuset, skal du sørge for, at drivhusdesignet håndterer disse belastninger.

Overvej at tilføje mere ventilation, eller endda bare HAF fans til at flytte luften. Hvis dit drivhus bliver for varmt om sommeren, er det ikke bare dine planter, der kan være slæbende. At skabe et godt arbejdsmiljø vil føre til mere produktive arbejdere.

Køb bedre miljøkontrol for at hjælpe dig med at automatisere vanding, befrugtning, ventilation, skygge og belysning. Rollup-sider er et andet område, der kan betjenes med en motor og tilsluttes i din miljøstyringscomputer. Ethvert område, hvor arbejdstagere stadig tilpasser miljøet manuelt, tager værdifulde medarbejdere tid væk fra mere værdifulde planteplejeopgaver og kan automatiseres for at spare tid.

 

Hvad skal man huske ved energi og drivhuse

Rullende bænke får en anden stemme under denne kategori. Typisk rullende bænke kan tilføje 25% mere produktionsrum fra konventionelle stationære bænk layouter.

Oversvømmelsesgulve er en anden mulighed for at reducere behovet for gangafstand og pakke i flere planter pr. kvadratmeter. Hvis din firkantede optagelse er tilstrækkelig til at retfærdiggøre det, kan det være en stor vinder at tilføje robotter til justering af potafstand på gulvet.

Reglazing taget. Hvis du vokser i et poly drivhus, er reglazing en del af din regelmæssige vedligeholdelsesplan. Men 8 mm PCSS tag, akryl og endda glas kan blive kedelig eller beskadiget. Når man ser på, hvordan man får mere ud af dit drivhus, overveje de lys niveauer, du har brug for, og gennemgå dit tagvindue.

Tilføj i supplerende belysning og eller skygge systemer, hvis dine planter blomstrende cyklus kan manipuleres ved at justere lys niveauer kan dette være en måde at få en ekstra afgrøde i et år, eller bare give dig en mulighed for timingmarkedet parathed bedre for den bedste køb sæson.

3. Det eksisterende afgrøder er ikke ideelt

Overvej at tilføje ekstra ventilation. Dette kan være den nemmeste og mest omkostningseffektive retrofit til et ældre drivhus. Rullegardiner kan føjes til alle rør hus eller renden tilsluttede poly-sidevægge eller polyendevægge og kan manuelt betjenes eller automatiseres med en enkel motor. Hårde glaserede sider og ender kan monteres med ventilationskanaler, og i de fleste tilfælde kan vi genbruge den eksisterende sidevægs glas. Og gutter ventilationsanlæg, og højderamme ventiler kan tilføjes til de fleste drivhuse buer med lidt ekspertise. Hvad er værdien ved at tilføje ventilation? Bedre fleksibilitet til dit voksende miljø, for at reducere fugtighed, øge luftstrømmen og hjælpe med at hærde planter.

Hvorfor er drivhuse gode til at reducer fugt

Vi Indrømmer dette er ikke et eftermonteringsprojekt for squeamish, og i nogle tilfælde kan det være dyrere end at nedbryde drivhuset og starte fra bunden. Men hvert år beslutter et par producenter, at det er værd at forbedre vækstmiljøet. For denne type projekt skal du sørge for at ansætte en kvalificeret drivhusbygger med erfaring i at opdrage drivhuse. Husk på, at moderne kommercielle drivhuse bygges med 16-24 fod under rendehøjder.

LEAVE A REPLY

loading
×