decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Brænde til at tænde op med

Er der noget mere hyggeligt end bål. Ad sidde der foran åben ind og bare kigge på det. man bliver helt paralyseret. Der er ikke mange situationer, hvor der ikke behøver at ske en helt masse ting før, det bliver kedeligt. Bål kan bare det der. Det er noget så hyggeligt. Man kan nyde det med venner eller familie eller måske som en romantisk aften med sin kæreste.

Bål er fantastisk. Om du tænder op i en pejs, Brænde ovn eller laver et udendørs bål, er lige meget, begge dele er skønt.

At sidde og kigge ind i flammerne og mærke varmen fra bålet, meget bedre bliver det bare ikke.

Men for at man kan alt det her fantastiske noget med bål, skal man jo have noget brænde, ellers kommer man ikke ret langt. Men hvis man får fat i noget godt brænde, kan man lave et skønt bål; et bål, der er indbegrebet af hygge.

Med godt brænde kan du lave mad over bål

Når du så har fået fat i det der gode brænde, skal du have tændt op. Hvis du har et bålsted uden for, er det bare perfekt. Udover brænde kan det være godt med nogle kviste eller lignende og måske noget papir, for det gør det lettere at tænde op. Så stryger du bare en tændstik eller bruger en lighter og så er der bål.

Over bålet kan du lave mad. Hvad med at sætte en god støbejernsgryde over bålet med en god gryderet i og nogle bagekartofler i sølvpapir ind i bålet. Det vil være en god og lækker aftensmad, som er lavet på den hyggeligste måde nærmest bare ved hjælp af lidt brænde.

Efter hovedretten, når brændet så småt er brændt ned, og der kun er gløder tilbage, kan du så stege skumfiduser og lægge dem mellem mariekiks med pålægschokolade. Meget bedre bliver det ikke. Super hyggeligt med lækkert mad.

Det kan nydes med alle. De fleste vil synes, at sådan en god om gang bål bare er det bedste.

Hvordan man opbevarer det gode brænde

Brænde skal være tørt for, at det brænder bedst muligt. Og du vil gerne have, at det brænder bedst muligt, når du skal tænde det – og du vil også gerne slipper for alt for meget røg.

For at brænde skal blive tørt, skal det opbevares på den rigtige måde. Du kan lave et tårn af dit brænde; det vil være en god måde at tørre det på.

Tårnet skal selvfølgelig stå sådan, at det ikke bliver vådt, når det regner. På den måde vil dit brænde tørre, så du kan bruge det til at skabe en masse hygge med.

Når det så er tørt, kan du bare smide det i en sæk eller lignende. Det kan også se super fedt ud at have brænde liggende indenfor. Brænde er rigtig smukt at kigge på, så du kan gøre det til en del af din indretning. Det er også let, når du skal bruge det.

LEAVE A REPLY

loading
×