decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Computer har også stor indflydelse på din cnc fræsning

CNC fræsningLad os ophøre med at udskifte og lave nogle chips. Til dette trin vil du begynde med at lære at skære en blok af materiale. Få din sav og skære ud nogle stykker af materiale, der er lidt overdimensionerede til at tjene som vingekæber. Google “Kurt Vise Jaw Dimensions” for at finde tegninger af kæber, hvis du har brug for nogle. Som nævnt, skære bestanden lidt overdimensioneret fra aluminium. Nu skal du square disse blokke. Kvadrering betyder, at du vil lave en række fræseskæringer, indtil alle sider er ret parallelle eller vinkelret på hinanden, hvor emnet er “firkantet”.

De rigtige trin til kvadrering af en blok af materiale er beskrevet på min Turners Cube-side. Den her beskrevne opskrift er en, jeg kom fra den store bog, “Maskinhandelshemmeligheder.” Hent en kopi for at fortsætte din læringsproces.

En ting om Turner’s Cube-materiale kvadrering: Jeg bruger en ansigtsfræsning, men du skal starte med at gøre det med flere pass og en 1/2 “ende fræsning. Hvorfor? Fordi Face Mills genererer en masse kraft. Du kan standse spindlen, lægge arbejdet ud af viskestykket og kaste det over rummet, og andre som en nybegynder kunne undvære. Forlad ansigtsfræsning i en skuffe, hvis du allerede har en og gør det med en 1/2 “ende fræsning første gang, indtil du ved lidt mere, hvad du laver.

Du skal huske at finde en måde at skære med din fræser på

Efter at have kvadret materialet, er din næste opgave at skære den til størrelse ved at fortsætte med at fræsning den, indtil den passer perfekt til dine kæber (du skal bruge 2 firkantede stykker, en til hver kæbe). Det sidste trin er at bore og forsænke monteringshullerne.

Faktisk var jeg ikke helt sandfærdig. Når du først har monteringshuller, er det sidste trin at fræsning et trin langs hver kæbe, måske 1/8 “firkant. Nu kan du bruge det trin i stedet for paralleller, når du lægger materiale ind i skruen. Over tid lærer du mange flere tricks med aluminiumskæber, men husk: det hele startede her med dit første sæt.

Ven, du er nu i stand til at lave det grundlæggende. Visst, der er meget mere at lære at gøre, men du er i stand til at få en ben på den manuelle maskinist på gaden, der har en Bridgeport og ingen CNC. Dit næste skridt er at begynde at pumpe ud g-koden. For at gøre det skal du være dygtig med CAD / CAM. Dette vil være dit største skridt endnu. Hverken CAD eller CAM er meget nem at lære.

Jeg giver mig 2 uger til at føle mig godt tilpas med et nyt program, og jeg har haft det lurt at lære en hel del hidtil. Hvis dette er din første gang, gør dig klar til at drikke fra brandslangen.

Hvordan indstiller du din cnc fræser

Jeg har sammensat en flok pointers for at gøre det så nemt som muligt for dig at vælge den bedste CAD CAM-software til dine behov. Se vores bedste CADCAM Software for Beginners artikel. Det er chockfyldt med at købe guider, evalueringstips, hvordan man lærer ideer og bedst af alt, den har en guide til de hemmelige tilbud på de mest populære pakker, der kan spare dig penge. Disse er tilbud de fleste mennesker har ingen idé om, herunder en fra CNC Cookbook.

Bonus: Forsink behovet for CAD / CAM et øjeblik med Conversational CNC

Mange talentfulde manuelle maskinister kører af CADCAM, og det sætter deres evne til at være produktive på CNC-maskiner hurtigt. Selv efter at de har lært CADCAM, er de stadig tilbage med følelsen af ​​at manuel bearbejdning kan gøre enkle dele hurtigere end CNC fræsning, fordi de ikke behøver at stoppe med at lave CAD-tegning og køre det gennem CAM-pakken for at få g -kode. I stedet kan de bare lave en simpel beslag med 4 hullers skydning fra hoften. Conversational CNC-fræsning gør det muligt at gøre det med en CNC-maskine. Forestil dig at ændre den lange essaytest, der er CADCAM til et hurtigt multiple choice quiz. Det er, hvad Conversational CNC-fræsning handler om. Her er den billedlige menu af Conversational CNC-fræsning operationer, der kan udføres på en fræsning:

LEAVE A REPLY

loading
×