decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Hvad er så godt ved en motortrillebør?

motortrillebørOkay, lad os se det i øjnene … Vi bliver ikke yngre, hvilket gør det, der engang var en simpel have- eller landskabsopgave, meget vanskeligere – det har i det mindste været min oplevelse. Jeg er en gartner, og ligesom mange andre nyder jeg min tid udendørs med at lege i snavs mv. Ved at gøre dette skal man fjerne snavs, tilsæt jord eller endda transportgenstande som kantsten og lignende. Og det er her den handy-dandy motortrillebør kommer ind, ikke? Forkert!

Ja, at have og bruge en motortrillebør kunne være fantastisk, når du er 20, men hvad med de af os, der længe har overgået det nummer og lider af smerter og smerter, som disse unge endnu ikke har forestillet sig. Ikke kun er du hurtigt påmindet om, at ryggen og andre muskler ikke længere kan gøre de samme ting som før, mens vi eller plantning, men vægten og belastningen af ​​en lastet skubbe kan være et mareridt.

Det anslås, at omkring 80 procent af den voksne befolkning på et eller andet tidspunkt vil opleve problemer relateret til tilbagevenden, det være sig sygdom, skade, alder osv. Jeg er en af ​​disse mennesker. Jeg er også kun 4’11 “og bor på et skrånende landskab. Forestil dig nu min lille ramme, der forsøger at løfte og skubbe en mulchfyldt motortrillebør op og ned ad bakken. Ikke sker, folk!

Er motortrillebøre kun for gamle?

Det er her, hvor overdrevne vogne og drevne trillebøre kan gøre hele forskellen. De er specielt designet til at gøre det lettere at håndtere store projekter. Og uden rygstammen. Er der er ingen løft. Der er ingen anstrengelser for at slæbe noget op ad bakkerne (eller hvor som helst). Med det enkle tryk på en knap og drejning af gashåndtaget gør denne utrolige motoriserede motortrillebør det for dig. Elektriske motorer køre på et genopladeligt batteri, hvilket er godt, fordi det er miljøvenligt. Med kun en 6-8 timers batterilevetid, ville jeg blive slidt før vognen!

Det er nemt for stort set alle at håndtere, herunder lave personer, som mig. Platte overflader, ujævne overflader, græsagtige overflader og hældninger, firehjulsdesignet af Overland-drevne vogne og trillebøre giver forbedret stabilitet til håndtering af store belastninger (og op til 750 pund) under forskellige forhold – simpelthen, det bliver hurtigt din bedste ven i haven eller landskabet. Og det vil forblive din ven i lang tid, da alle Overland motortrillebør være håndmonteret i USA og er bygget til at vare.

Motortrillebøre

Hvis det ikke er nok til at fange din intriger, hvad med det faktum, at vognen også har en let-til-dump hurtigudløsning, hvilket gør det næsten ubesværet at få lasten løftet, og tyngdekraften gør i det væsentlige resten. Åh, og nævner jeg, at den har en sikkerhedslåsfunktion, der hjælper med at låse den på plads? Dette er især opmuntrende for mig, da jeg altid er bekymret for noget, der ruller ned ad bakken – hvilket bringer en anden stor funktion af Overland motoriseret motortrillebør; HillSense-funktionen styrer vognens hastighed på hældninger og aftager. Yay! Der er ikke mere skubber, der kommer væk fra mig, gå 90 miles en time ned ad bakken (okay, måske ikke så hurtigt). Jeg er solgt!

Så der har du det, bare nogle få grunde til, hvordan en elektrisk powered motortrillebør være bedre end en almindelig og bare hvor vidunderlig (og nyttig) et værktøj, det kan være i haven – for alle, især gamle fogies som mig. Ingen belastning, ingen smerte men masser at vinde!

LEAVE A REPLY

loading
×