decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Hvordan klare du karnevalet bedst

karnevalMedmindre du har meget trafik – der er ikke meget at få fra at være vært for et blogkarneval. Hvorfor så? Godt folk, der er i din niche, finder, at du blog ikke får meget trafik, de er ikke motiverede til det.

Men når du ikke kan finde et blogkarneval i din niche, eller du finder nogle, der ikke er så populære, så kan du starte en ved at hoste det selv. For at sikre, at dit blog karneval er en succes, vil du gerne gøre følgende.

Netværk med bloggere i din niche

Hvis du ikke allerede har et stærkt publikum inden for deres niche, så er dit første skridt i lanceringen af ​​et blogkarneval at være sammen med andre bloggere i din niche. Hvis der er blog karnevaler der sker i din niche, vil du gerne starte med at skabe netværk med de mennesker, der deltager i disse blog-karnevaler. Derudover kan du bruge Google-søgning, websteder som All top eller Premium værktøjer som BuzzSumo til at finde blogs, der skriver om emner inden i din niche.

Bemærk, at mindre blogs vil være dem der mest sandsynligt vil deltage i blog-karnevaler. Blogs som Entrepreneur, Inc, Mashable og lignende blogs bør ikke længere være i mix

Karneval med mange forskellige deltager

Når du har fundet blogs, der modtager tilstrækkelige mængder trafik (bemærk, om de modtager regelmæssige sociale aktier og kommentarer til deres blogindlæg), vil du gerne starte med at skabe netværk med blogindehaveren og / eller populære forfattere på bloggen. I særdeleshed vil du gerne kommentere deres blogindlæg og interagere med dem på sociale medier.

Twitter er normalt det bedste netværk til at vælge netværk med bloggere, da du kan chatte med folk uden at skulle have ven eller følge dig. Hvis bloggere svarer på kommentarer på Facebook eller Google+, er de gode alternativer. Målet er at finde de netværk, hvor bloggere er mest engagerede og interagerer med dem der.

Du vil også gerne se på sociale medier grupper for bloggere. Facebook tilbyder grupper til alle typer bloggere såvel som niche-specifikke bloggere. Se efter de sociale grupper, hvor folk virkelig er engagerede med hinanden i modsætning til dem der er fulde af linkandele, men ingen kommentarer eller engagement.

Når du har tilsluttet sig nogle store grupper, netværk med andre bloggere ved at kommentere deres indlæg. Generelt bloggen grupper, kan du starte diskussioner om bloggen i din niche for at tegne andre bloggere i eller interesseret i din niche.

Del opslag om karneval på facebook

Udover Facebook kan du se på LinkedIn-grupper, Google+ fællesskaber og fora for at oprette forbindelse til bloggere i din niche, der kan være interesseret i at deltage i et blogkarneval.

Når du bygger bloggen forbindelser fra din niche, skal du bemærke, at din blog nyder godt af øget trafik, sociale aktier og kommentarer. Dette vil fortælle dig, om du er sammenkobling med de rigtige mennesker som helhed.

Lav din blog Carnival – og retningslinjer

Når du føler dig sikker på, at du har et godt nicheblogger publikum, er du klar til at starte dit første blogkarneval. Du bliver nødt til at komme med en overordnet plan for dine blog-karnevaler, et godt tema eller emne til dit første blogkarneval og blogpost retningslinjer for deltagere.

Den overordnede plan

Den overordnede plan for dine blogkarnivaler skal dække, hvor ofte du planlægger at hoste blog-karnevaler, et specifikt hashtag til dine blog-karnevaler, og en måde for bloggere at abonnere på meddelelser om dine blog-karnevaler. Du bør etablere dette fra starten, så hver blogger du tager med i din første blog-karnevaler, kan blive spændt på kommende blog-karnevaler og abonnere.

LEAVE A REPLY

loading
×