decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Hvorfor er det en god ide at vælge en boxmadras?

Som Hamlet sagde engang: “Til boks foråret, eller ikke til boks foråret.” Okay, det var ikke rigtig Hamlet, men når det kommer til boxboxmadrasser, bliver det rigtige fundament afgørende.

For at demystificere dette semi-kedelige, men meget vigtige emne, har vi brudt ned dosen og don’ts af bed fundninger for dig. Uddann dig selv, så du kan få bedre søvn.

boxmadras

sumo-på-seng-smil

boxmadras Foundations Matter

For at sige det simpelthen, hvis din boxboxmadras ikke understøttes godt, sover du sandsynligvis ikke godt. Wonky, brækkede eller svage sengfundamente kan føre til sagging i din boxmadras. Det betyder at din krop mangler ensartet støtte, og du kan vågne op i smerte.

For at undgå smerter og få mest muligt ud af din boxmadras, har du brug for den rigtige sengfundament. Hvis din seng understøttes rigtigt, vil din krop også være. Så børst det ikke!

Nu til nitty gritty detaljer.

Box Spring vs Everything Else

Bokfjedre er bogstaveligt talt trækasser med metalfjedre i dem. De er ofte designet til at parre specifikt med springboxmadrasser.

Dette skyldes, at forårssengene har brug for kassen for at give lidt for at understøtte trykket i vores kroppe. Et solidt fundament vil sandsynligvis ikke være meget behageligt med en fjederspole boxmadras.

Hvilken boxmadras er bedst til dig er bedst til dig?

Desuden er boksfjedre ikke ideelle. Da de ikke giver jævn støtte, fungerer de ikke godt med hukommelseskum, latex og Purple®. I nogle tilfælde kan traditionelle boksfjedre endda annullere garantien for disse typer boxmadrasser.

Hvorfor få en boxmadras?

Stiftelser giver flere fordele. Først giver de din seng højde. Selv om gulvet er et godt og robust sted at lægge din seng på, kan det være svært at komme ind og ud af sengen, hvis den er på jorden.

Hvis du får et fundament, få en der passer til din seng. Hvis du har en fjederspole boxmadras, skal du få en kassefjeder, der kan absorbere noget af trykket; Ellers er et robust, jævnt fundament bedst. Den rette grundlæggelse vil begrænse slid på din Box madras og forlænge din sengs levetid.

Endelig holder de din seng væk fra støv og allergener, der kan eksistere på gulvet. Plus, de kan tilføje et stilfuldt element til din soveværelseindretning.

Når du leder efter et fundament til din boxmadras, skal du først kontrollere garantien. Sørg for, at du ved, hvilke typer af fundamenter (ofte en kassefjeder) vil annullere din garanti.

Hvad skal du overveje ved en boxmadras

Overvej at boksfjedre ikke kan bøjes. Afhængigt af dit soveværelse kan du have brug for et mere fleksibelt og let fundament, det afhænger af om du bor i en lille lejlighed eller har et højt gulv.

Kig efter funktioner, der passer til dine behov. Overvej højde- og hoved- og footboard-vedhæftede filer, hvis du har dem.

Justerbare fundamenter

For de derude der ønsker en god madras, er en justerbar eller power base den bedste mulighed. En justerbar base kan flytte hovedet og fødderne op eller ned ved hjælp af en fjernbetjening. Dette er fantastisk til alvorlige snorker, ivrige læsere, og dem, der bare kan lide tilpasningsevne.

Disse fundamenter kommer ofte med et væld af andre funktioner, såsom massering af vibrationer, bluetooth og læselys.

LEAVE A REPLY

loading
×