decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Hvornår er det en god ide at investere i gardiner

Gardiner HerningGardiner kan være en investering, hvis dit rum har mange vinduer. Det er Sikkert, at der er nogle økonomiske måder at skabe vinduesbeklædning på, men du skal stadig bruge penge på stof og hardware, for ikke at nævne den tid, du investerer. Derfor, hvis du planlægger at hænge gardiner selv (og hvorfor ikke?), Tag et øjeblik til at kortlægge en spilplan, så du ikke vil gøre nogen af ​​disse almindelige fejl. Her er en liste over gardin forbrydelser at undgå.

vælge den forkerte stil

Gardiners mønster slutter på toppen på en række måder, der er direkte relateret til, hvordan de fungerer. For eksempel vil du ikke vælge plader med en stram stanglomme, hvis du vil åbne og lukke dem ofte. Tænk på, hvordan du vil have gardinerne til at fungere, og vælg derefter.

Vælg gardinerne til sidst

Ved design af et værelse har mange mennesker en tendens til at vælge en farve først, og derefter tilføje i bløde møbler som gardiner og puder. Da malingfarver praktisk talt er ubegrænsede, har du bedre held, hvis du vælger gardiner først, og træk derefter dine farvestoffer fra stofmønsteret.

Hvis de måler forkert på dine gardiner, er det også et problem

Det synes logisk at måle dit vindue for at bestemme, hvor stor din gardiner skal være, ikke? Forkert. Selv om det er rigtigt, at du skal vide størrelsen af ​​dit vindue, skal panelerne virkelig være hængt meget højere end toppen af ​​dit vindue hus – så tæt på loftet som muligt i de fleste tilfælde. (Vakancer bør ikke hænges så højt, de er beregnet til at toppen af ​​vinduet.) Dette vil gøre dit værelse føles større, hvilket er af særlig betydning i små rum, selvfølgelig. Her er nogle målinger til at skrive ned før du går til butikken:

Begynd et par centimeter ned fra loftet, måle hele vejen ned til gulvet for at opnå den korrekte gardinlængde.

Mål bredden af ​​dit vindue og multiplicér dette tal med 2 eller 2,5 for at opnå fuldhed og undgå “sengetøjets udseende”. For paneler betyder det, at hvis dit vindue er 36 “bredt, skal du kigge efter paneler, som faktisk har en størrelse på mindst 72” eller mere. Det samme gælder for balancer, hvis du vil have dem samlet. I modsætning til paneler kan valancer imidlertid have et mere skræddersyet udseende, i hvilket tilfælde du kan vælge en, der er tættere på vinduets bredde.

Hanging High Water Curtains

Mens nogle bukser ser godt ud på anklen, ikke så meget med Gardiner Herning. Igen skal du sørge for at måle fra tæt på loftet helt til gulvet for at opnå den korrekte panellængde. Hvis du ikke kan finde paneler den nøjagtige længde, du har brug for, kan du altid købe dem for længe og derefter hæve dem. Eller tilføj et kontrastbånd af stof eller specialbeklædning til bunden for at gøre for korte paneler skumme gulvet.

Du skal ikke spare på kvaliteten af gardiner

Køb kvalitets gardin hardware kan være en hård pille at sluge, når det meste er gemt af gardiner alligevel. Heldigvis kan du spare nogle penge med disse kloge gardinstænger. Her er nogle almindelige faldgruber for at undgå, når man overvejer gardinhardware:

Brug en stang, der ikke er robust nok til at understøtte vægten af ​​dine gardiner, hvilket resulterer i en sag i midten.

Brug en stang, der ikke er lang nok, hvilket resulterer i gardiner, der dækker det meste af dit vindue. Når stangen er den nøjagtige bredde af dit vindue, dækker dine gardiner det meste af det, hvilket blokerer for meget sollys og skaber et for mørkt rum. I stedet skal du sørge for at måle dit vindue og købe en stang, der kan strække sig langt ud over vinduets bredde, så du kan åbne dine gardiner fint og bredt.

Ved hjælp af en stang, der er for tynd til grommede paneler. Hvis du hænger gardiner med store grommets øverst, eller endda faneblade, hvor mange stænger vil blive vist, skal du sørge for at få en stang, der er storslået og attraktiv.

Springe over jern

Mens strygning er en opgave, vil de fleste af os med glæde undgå, det er et tilfælde, hvor du ikke bør springe over det. Hvis du skal investere tid og penge i vinduesbehandlinger, skal du sørge for, at de ser deres bedste ud og stiger ud af jern. Rynket gardiner ser bare sjusket ud, og nogle gange hænger de ikke lige.

LEAVE A REPLY

loading
×