decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Iphone 6 cover bedste kvalitet

Iphone 6 cover af bedste kvalitet

Når vi har samlet en enorm samling iphone 6 covere, sætter vi alle på vores iPhone 6  for at se, hvor godt det passer og fungerer. For at få et bredere udvalg af meninger samlede vi et panel af vores-medarbejdere til at tjekke nogle af de øverste iPhone 6 coveres og dele deres tanker omkring hvad de synes. Endelig bad vi ikke-tech-fokuserede venner om at fortælle os hvad de tænkte omkring de udvalgte finalisterne for at få endnu et perspektiv. Vi har cirkuleret hvert af vores valg blandt vores personale til langsigtet test, så vi kan se, hvordan de holder i længden. Silk Base Grip er indbegrebet af,  hvordan et stort iphone 6 cover skal være. Vi ved fra mange års feedback fra læsere, at vores personale, familie, og venner, at de fleste mennesker ønsker et billigere cover til iPhone 6, der er slank, klar designet, pålideligt beskyttende og billig. Silk Base Grip er præcis det – det er et simpel iphone 6 cover, der rammer alle de rigtige punkter.

Køb et godt iphone 6 cover der holder

Base Grip er et et stykke taske af TPU (termoplastisk polyurethan, en fleksibel plast). Det har lige nok til at gøre det let at installere, uden at være så løst, at sidene trækkes væk – noget der kan være et problem på ringere iPhone 6 cover. Silke har opretholdt iPhone 6 coverne tekstur fra den version, vi anbefaler til iPhone 7, 7 Plus, 8 og 8 Plus: Bagpanelet har et gummiagtgigt greb (nok til ikke at glide for meget i din hånd, men ikke så meget, at det er svært at glide ind i eller ud af lommen), og kanterne har en grovere, stenlig tekstur. Kombineret gør de to elementer denne iPhone 6 cover følsom i hånden; Vi bekymrede os aldrig for, at vores iPhone X glider ud af vores hånd, mens du bruger denne iPhone 6 cover.

Åbningerne til telefonens Lynport-port, højttaler og mikrofon er velformede uden at forlade for meget af telefonens stålramme, og knapperne forbliver behageligt klæbrig gennem TPU’en. Lægen omkring skærmen er høj nok til at opfylde Apples anbefaling for at forhindre skader på skærmen, hvis du lægger telefonen med forsiden nedad på et skrivebord eller bord, og Silk indeholder en filmbeskytterfilm som en bonus. (Hvis du planlægger at bruge en skærmbeskytter, foreslår vi dog at bruge et par ekstra penge for at få den skærmbeskytter vi anbefaler.)

Det bedste cover til den bedste pris

Silke Base Grip er en no-frills iphone 6 cover. Det er bestemt ikke uinteressant, men skiller sig heller ikke ud i en skare. Det har firmaets logo stemplet på det, men designet er minimalt og ligger mod bunden, hvor din hånd sandsynligvis vil dække den. Selv om de fire farvevalg er fine, vil vi elske et endnu bredere udvalg. Som med ethvert tilfælde, forsøger vi at finde en god balance mellem top og beskyttelse, Base Grip vil ikke beskytte imod enhver indflydelse – det kan ingen covers. Hvis du vil være ekstra sikker, så tag et kig på vores mere beskyttesesvalg.

Bemærk: Den oprindelige version af Base Grip til iPhone 6, der blev solgt i slutningen af ​​2017, brugte et nyt, mere fleksibelt materiale, men hvis det strakte sig, ville det ikke vende tilbage til sin oprindelige form. Den nuværende version bruger det samme materiale som den tidligere generations Base Grip, så det er ikke i fare for at miste sin form – noget, vi har bekræftet efter uger med kontinuerlig test af iPhone X-versionen og måneder med iPhone 7/8-versionen. Virksomheden har tilbudt udskiftninger til alle, der købte den oprindelige version.

LEAVE A REPLY

loading
×