decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Kunstige blomster som holder sig unge for evigt

kunstige blomstersige farvel til visne blomster og hej til perfekte efterligningskunstige blomster

Sommer er endelig kommet til Hong Kong og med sådan hævn. Den brændende sol og stigende temperaturer kan være perfekte til kolde drikkevarer og ved poolen, men er mindre end ideel til friske afskårne kunstige blomster. Den sizzling varme vil gøre dine delphiniums droop og dine liljer lilte før dine øjne – det er hvis de selv overlever rejsen hjem fra butikken. Hvorfor ikke i stedet skifte til vores Amaranthine Blooms – blomster så realistiske, at dine venner vil blive dumbfounded om hvordan du holder dine arrangementer ser så sprødt i sommervarmen.

Kort sagt, hvorfor købe frisk, når falsk er så meget bedre? Vi har stoppet med at tælle det antal gange folk fortæller os “Jeg kan ikke tro, de er ikke rigtige!” Og bortset fra de åbenlyse fordele ved vores blomstring, der varer meget længere end friske blomster (mindst 3 år i stedet for 3 dage) de viser aldrig tegn på visning eller sidder forsømt i et hjørne, der giver en ubehagelig lugt og får dig til at ønske du havde smidt dem væk før!

Hvordan vælger du de rigtige kunstige blomster

I stedet for at behøve at beskære eller vaske dem, behøver vores blomster lidt vedligeholdelse (måske lejlighedsvis rent, hvis du er bestemt); og hvis du lider af sniffles om foråret eller sommeren, være sikker på at ikke en ounce pollen vil forstyrre dig fra vores luksus blomster. Desuden kommer de fleste af vores kunstige blomster med tråd bundne stænger, hvilket betyder, at du kan skabe nye designs og buket ombombinationer, når du føler behov for en forandring.

Gør os ikke forkert, vi elsker friske kunstige blomster. Vi drømmer om at galoppere vildt gennem dem og lavendelområder og adore de smukke dufter af lyserøde roser i bunden af ​​haven, men i et så varmt klima er der simpelthen ingen tvivl om, at investering i fremragende kvalitet kunstige blomster gør langt mere mening end trekking til blomsterhallen hver dag.

Hvis du er usikker på, hvor du skal begynde, når du vælger dine kunstige blomster, skal du tjekke vores gaver under $ 500, hvor du finder et udvalg af fantastiske kunstige blomster at vælge imellem. Måske en hvid Casablanca lilje buket eller nogle dybe blå hortensiaer. Oplev din egen unikke stil ved at vælge en vase, som du elsker og designe dine blomster, så de passer til din indretning. Personligt elsker jeg min enkeltstamme lyseblå roser i vores entréhal og min smukke tulipebuketter i spisepladsen.

Kunstige blomster er svære at vælge

Glem ikke, at vores Amaranthine Blooms også gør den mest vidunderlige, langvarige gave til en ven eller en slægtning – det være sig et middagsselskab eller en fødselsdag. Selvom du måske vil vende i varmen, er du sikker på at din gave vil komme frem til mousserende, blændende form!

Mens Japan måske er kendt for sin årlige Sakura (Cherry Blossom) skærm, blev jeg mødt af en lang række blomstrende træer i fuld blomst ved ankomsten til London for et par uger siden. Grenene var tungt belagte med bløde, sarte kronblade og var det perfekte syn til at lette stemningen hos en træt rejsende. Denne fantastiske skærm var synlig overalt i London og (i et kort stykke tid i det mindste) blev suppleret af lyse blå himmel, der gav den perfekte baggrund.

Normalt i midten af ​​maj ville det efemeriske blomstre have forladt sine grene, men en langvarig, kold stave, fraværende af den tunge vind og regn, der så let forårsager nedbrydningen af ​​denne skrøbelige blomst, så Moder Natur gemme denne godbid i lidt længere tid år. Og måske, som med så mange ting, havde ventet kun tjent til at øge sin skønhed.

Smukke kunstige blomster i mange farver

Jeg har altid fundet kunstige blomster fængslende. Der er noget magisk om den måde, de blide, næsten rene kronblade flyder daintily i luften for deres kortlivede display. Det glæder mig derfor, at vi kan tilbyde to meget realistiske kunstige blomster, så du kan nyde deres magiske skønhed hele året rundt – kirsebærblomst og magnolia.

På Amaranthine Blooms elsker vi især kombinationen af ​​kirsebærblomst sammen med vores luksuriøse kunstige hortensia i en buket, der blander det bedste fra forår og tidlige sommer kunstige blomster. Skønheden i vores magnolia er dens elegante enkelhed – arrangerer et par stilke i en vase og forsigtigt præmien åbner de blomstrede kronblade af hver blomst for et individuelt udseende.

LEAVE A REPLY

loading
×