decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Vælg den bedste måde at isoler på

Når det kommer til isolering, er isoleringsproblemer kansas citychances dit hjem muligvis ikke nok. Medmindre du har tilføjet ekstra isolering, når du bygger dit hjem, eller tilføjet isolering til det hjem, du har købt eller renoveret, er der en 9 ud af 10 chance for, at det ikke har nok. NAIMA (North American Insulation Manufacturer Association) rapporterer, at 90% af boligerne i USA er under isoleret.

din isolering

Hvorfor er det? Tænk på boligbranchen. Hjemmebygere installerer den mindste mængde isolering, der kræves af koden. Hvorfor skulle de installere mere? Jo mere de installerer, jo flere penge koster hvert hus at bygge. Fra ved at være i isolationsbranchen i årevis ved vi, at det krævede beløb, der kræves af kode, ikke er nok til at holde dit hjem behageligt og spare dig penge på energiregninger.

Se hvad du kan gøre for bedre isolering

Se efter disse 9 tegn på, at dit hjem er underisoleret

Ifølge U.S.A. Department of Energy bruges 42% af en husejers redningsregning på varme- og køleomkostninger. Dette antal stiger drastisk, når et hjem er dårligt isoleret. Uden korrekt isolering af den opvarmede eller afkølede luft arbejder dit varme- og kølesystem så hårdt at fremstille, slipper ud gennem væggene og loftet. Korrekt isolering kan reducere disse omkostninger med et gennemsnit på 20%! Hvis dit hjem mangler den rette mængde isolering, eller hvis din isolering er installeret forkert, kan du gøre alvorlige skader på både dit hjem og din bankkonto. Her er ni måder, du kan se, om dit hjem er underisoleret

Et tegn på god isolering er at have jævn temperatur i hele dit hjem. Hvis forskellige værelser har forskellige temperaturer – siger, at du fryser i køkkenet, men føler dig for varm i din stue – er det et tydeligt tegn, at dit hus er underisoleret.

Se de forskellige isoleringsformer

Regninger med høj energi

Se på dit hjem energiregninger i de sidste par år for at afgøre, om der er enorme stigninger. Den indblæsede isolering på lofterne og væggene kan have lagt sig, hvilket gør isoleringen mindre effektiv og muligvis fører til områder, der ikke er beskyttet mod kolde temperaturer. Du bemærker muligvis ikke ekstreme temperaturskift i dit hjem, hvis dine varme- eller køleenheder arbejder overtid, men du vil bemærke din ekstreme energiregning. Hvis spildt varme slipper ud gennem dit tag og dine vægge, er det tid til at udskifte din isolering.

Kolde vægge, gulve og lofter

Gør berøringsprøven. Det indvendige lofter, vægge og gulve i dit hjem skal føles varmt og tørt. Når gips og paneler i et hjem føles fugtigt eller koldt, er der ikke nok isolering. Alternativt, når man rører ved en udvendig væg, skal det føles koldt, fordi isolering holder varm luft inde i et hjem.

Kolde værelser

Oplever du, at nogle værelser i dit hjem er uforklarligt koldere eller varmere end andre, uanset hvad du gør? Hvis disse værelser er godt ventilerede, er problemet sandsynligvis dårlig isolering. Disse værelser er ofte over garagen eller under loftet. Derfor er det vigtigt at sikre, at alle områder i dit hjem er ordentligt isoleret. Varme og kølig luft kan flygte næsten overalt, som ikke har isolering for at stoppe dens vej.

Kølige udkast

I vintermånederne er træk i bestemte områder af et hjem forårsaget af kølig luft, der trænger ind i vinduesrammer og døråbninger. Ved at tilføje ekstra isolering til disse områder kan du og din familie undgå at skulle klare kølige udkast. At tilføje isolering vil ikke kun få dit hjem til at føle sig mindre trækkende, det sparer dig også på energiregninger. Spray skumisolering forsegler og isolerer og er god til revner og sprækker.

 

LEAVE A REPLY

loading
×