decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Vi har testet de bedste sækkevogne

SækkevogneHarper PGCSK19BLK er lavet af glas og nylon, som tilbyder et alternativ over traditionelle materialer. Håndvognen  Sækkevogne har også en tyk bundplade, ergonomisk håndtag og store hjul til hurtig rulning.

Denne håndbil har et standard opretstående design, der er ideelt til flytning af kasser. Desværre har Harper ikke en indbygget rem eller en spil, så du skal købe en separat, hvis du har brug for den for uregelmæssige belastninger eller møbler, der skal holdes nede. Håndtagets håndtag er buet for at give et overlegen greb ved flytning af genstande.

Konstruktionen af ​​Harper håndvognene er usædvanlig. Hele rammen består af glasfyldt nylon, som giver styrke og stabilitet uden al den vægt, som en aluminium- eller stålramme har. På grund af størrelsen af ​​disse håndvogne, vejer de dog stadig omkring 94 pund. Dette er tungt for en håndvogn, og det kan være for tungt for mindre folk at manøvrere. Nogle af delene på denne hånd dolly snapper på plads uden brug af værktøj, men det skal forblive robust og vil ikke trække fra hinanden i midten af ​​et job. De indbyggede trappefly er ideelle til at flytte møbler og andre tunge laster op ad trappen, og du kan købe en udvidet foldende næseforlængelse for at imødekomme tungere belastninger.

Vælg en sækkevogn der kan holde til noget

Disse holdbare håndvogne har en vægtkapacitet på 600 pund. I-bjælkekonstruktionen på bagsiden af ​​håndtagene styrker lastbilerne og giver ekstra styrke, når du vipper lasten tilbage. Stålpladen holder disse lastbiler i opretstående position, selv når de ikke bruges, så de er klar til at gå, når du har brug for dem.

Harper PGCSK19BLK håndvogn er en af ​​de første håndvogne, der skal fremstilles af glasfyldt nylon. Denne konstruktion giver lige så stor styrke som de tyngre stålhåndvogne uden at lægge mere vægt på designet. Du kan købe ekstra tilbehør for at tilføje funktionalitet, og trappegliderne er ideelle, hvis du hele tiden skal bære belastninger op og ned trapper. Disse lastbiler er ideelle til virksomheder og virksomheder, der har brug for at reducere arbejdet og indsatsen for at flytte lager.

Gemini Jr. konvertible håndvogn er en stærk, holdbar og alsidig mulighed at overveje, når du handler om en metode til at transportere dine tunge varer. Denne højkapacitets hånd dolly er også let, så du kan gøre flere ture med mindre træthed. Det har et modulært design, der ikke omfatter svejsninger, der kan bryde over tid.

Et multifunktionsværktøj, som øger effektiviteten og gør det lettere at flytte opgaver, er en god investering. Afhængigt af hvilken slags belastning du skal bære, ændres denne 2-i-1 hånd dolly fra to til fire hjul i sekunder for at rumme forskellige elementer til transport. Uanset om du håndterer kasser, udstyr eller forsyninger, kan Gemini Jr. skifte til at passe til dine behov.

Sækkevogne af aluminium holder bedre

Denne håndvogn er designet til styrke og lang levetid og indeholder aluminium, stål og magnesium for optimal styrke til tunge belastninger, men det er let at reducere træthed. Det modulære design giver dig mulighed for at udskifte enhver del, hvilket resulterer i en lang levetid. Der er ingen svejsninger; dette gør ikke kun håndvognen stærkere, men det hjælper også håndvognen sidste længere, da der ikke er svejsninger at bryde.

En hånd dolly er kun så god som dens hjul. Denne konvertible håndvogn leveres med 5-tommers polyuretanhjul og 10-tommers låste mikrocellulære skumhjul. Disse højkvalitetshjul hjælper med en jævn tur til din last og hjælper dig med at navigere gennem varieret terræn. Disse hjul blev designet til at sikre sikker levering af dine varer og er lavet til at vare.

LEAVE A REPLY

loading
×