decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Vinreoler er et godt system

Vinholdere, vinkøler og vinkældre: Alt til din vinopbevaring

Vinreolsystemer, enkelt flaske racks og væg vin racks til dine vinflasker

perfekte vinreol

Den perfekte vinreol er en “must have” vare til enhver vin entusiast. Efter alt skal din dyrebare vin blive vist på en stilfuld måde; og det rigtige lager spiller en meget vigtig rolle. Valget af et egnet vinstativ er en vigtig faktor, der skal tages i betragtning. Den maksimale opbevaringskapacitet er direkte relateret til den individuelle egnethed til opbevaring af hver vinesort, opbevaringsstedet og det lokale opbevaringsmiljø (temperatur, fugtighed osv.).

Gennemførelsen af ​​et ordentligt vinopbevaringssystem i dit eget boligareal med den rigtige vinreol bør ikke være en kompleks teknisk eller stor økonomisk opgave. Det vigtigste er at opbevare vinflaskerne i vandret stilling i et vibrationsfrit miljø. I vores sortiment finder du vinholdere og vinstativer, som ikke kun giver den perfekte sikre opbevaring og skærm, de afspejler også din personlige stil og smag.

Vinholdere med forskellige designs

Uanset om du er på udkig efter et vinstativ til at fremstille din private vinkælder, din egen vingård, restaurant eller vinhandel, har vi den perfekte løsning til dig. Vores brede vifte af vinholdere starter med modulære flaskehylstersystemer, som kan udvides til at dække hele vægge, der er perfekte til store vinsamlinger og ender med mindre designer vinholdere, der bringer et specielt strejf af klassen til ethvert rum. For enhver smag og budget har vi den perfekt matchende vinreol, vinkøler og vintilbehør!

Vinreoler er fantastiske til at opbevare dine flasker

Vinkøler til den ideelle temperatur

I tilfælde af langvarig vinopbevaring er det fornuftigt at gennemføre vinstativsystemer, som kan vokse sammen med din vinsamling, da de kan udvides i overensstemmelse med dine faktiske behov. Hvad angår materialet, har du et valg af træ, metal, syntetik, sten eller en kombination af forskellige typer. Design, håndværk og forbedringer er også kriterier for dit endelige valg. Bliv inspireret og design din egen private vinkælder med individuel stil. Selv designorienterede vinentusiaster finder den rigtige løsning, som i dag vinracks betragtes som prestigeobjekter.

Vin tilbehør som en perfekt tilsætning

Vin tilbehør såsom karaffer, korkskruer og vinglas er den perfekte tilsætning til din vinkælder. Decanters og carafes sikrer den perfekte beluftning af dine dyrebare vine. Nyd dine vine ved hjælp af smukke vinglas fra vores udvalg.

LEAVE A REPLY

loading
×